Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen ontbreekt zondag vanwege enkelblessure

2 april 2021 14:06

Feyenoord kan zondag niet beschikken over Nicolai Jørgensen. Dat gaf Dick Advocaat aan op de persconferentie van vrijdag. "Hij is naar het ziekenhuis gegaan vanwege zijn enkel. Hij is er niet bij", aldus Advocaat.

De trainer mist bovendien enkele spelers vanwege een positieve coronatest bij een van de spelers en het feit dat een paar anderen in quarantaine zijn gegaan. Vanwege de privacy redenen mocht hij niet bekend maken om welke spelers het gaan. "Dit hakt er wel aardig in", aldus Advocaat. "We zijn vanochtend allemaal weer opnieuw getest, dus we weten nog niet precies wat hier uitkomt. Dat weten we morgenochtend pas. Er kunnen er best nog wel een paar bij komen."
Tags

advocaat enkelblessure coronatest hakt morgenochtend privacy quarantaine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten