Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot nam zelf contact op met Feyenoord'

1 april 2021 11:27 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Arne Slot nam zelf contact op met Feyenoord"; image source: Pro Shots

Arne Slot heeft Feyenoord zelf benaderd om als hoofdtrainer aan de slag te gaan in De Kuip. Dat geeft Mikos Gouka aan in het Algemeen Dagblad in een reactie op de opmerking van Hugo Borst dat Slot ook op Ajax had kunnen wachten. "Sterker nog: het kamp-Slot heeft zelf contact gezocht. Het initiatief lag aan de kant van Slot. Hij wilde zelf naar Feyenoord", aldus Gouka.

De Feyenoord-watcher ging ook nog in op de berichten over een opstootje op de training, dat vervolgens door iedereen wordt ontkend. "Malacia zette tijdens de training een stevige tackle in en belandde vol op de voet van Berghuis. Malacia stond op en Berghuis gooide woedend de hoekvlag weg", zo geeft hij aan. "Geen incident waarbij journalisten meteen naar hun redactie moeten bellen om ruimte te reserveren op de voorpagina, totaal niet zelfs. Maar in een verhaal na Feyenoord-FC Emmen, waarbij het na afloop vooral over Berghuis ging, wel een zinnetje waard om te beschrijven hoe de aanvoerder van Feyenoord zich voelt. Met meer voorbeelden hoor."

Grasmeester Erwin Beltman twitterde direct dat er helemaal geen cornervlaggen staan op het trainingscomplex. "Maar als Feyenoord een partijtje speelt, bakent de technische staf het veld natuurlijk gewoon af en staan er dus op de hoeken gele stokken. Ik heb er nog een foto van", zegt hij daarover. "Beltman weet dat ook, maar vond het geen authentieke cornervlaggen, want er hing geen vlaggetje aan. Daarmee trekt hij in mijn ogen bewust een bepaalde geloofwaardigheid in twijfel. Zo werkt het tegenwoordig."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne berghuis beltman cornervlaggen gouka malacia authentieke bakent beschrijven borst emmen erwin foto geloofwaardigheid gooide grasmeester hoekvlag kuip opstootje partijtje reserveren stokken twitterde vlaggetje voorpagina zinnetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
ach het blaadje (AD) moet weer vol. Lekker belangrijk
+1/-0

 
2 weken geleden
Naar aanleiding van het feit dat 25 jaar geleden het boek 'De Coolsingel bleef leeg' van Borst en Verheul uitkwam, hebben zij en Gouka elkaar gesproken voor een PodCast. Daar werd ook de huidige situatie waarin Feyenoord verkeert in besproken, met de vraag of dat boek (een van de beste sportboeken die ik ooit gelezen heb over Feyenoord; onafhankelijk en een beeld schetsend van hoe het er echt aan toegaat bij een BVO) ook dit seizoen geschreven had kunnen worden.

Het antwoord daarop was volmondig ja bij alle deelnemers aan het gesprek. Bij Feyenoord kan ieder seizoen een dergelijk boek geschreven worden, het is er altijd onrustig. Er gebeurt altijd wat op trainingen. Er is altijd bestuurlijk gekonkel. Spelers vreten van alles uit, in en naast het veld.

Wat in het AD staat is een klein verslagje van dat gesprek. Waarin men praat over hoe men tegenwoordig met de media omgaat bij Feyenoord. Waarin Borst aangeeft dat Slot een echte kans gegeven moet worden, en de club eigenlijk moet aangeven dat Slot vanaf de grond moet beginnen met bouwen en de Coolsingel komend seizoen (en het jaar daarna) leeg blijft als we hem zijn werk willen laten doen.

Het gaat niet om onrust stoken, ik vind dat het artikel hierboven juist alles uit zijn verband rukt.
+1/-0

2 weken geleden
AD en Gouka altijd bezig om onrust te stoken.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten