Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Geruchten over jawoord van Marcos Senesi aan Napoli kloppen niet'

30 maart 2021 17:26 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

[Update] "Geruchten over jawoord van Marcos Senesi aan Napoli kloppen niet"; image source: Pro Shots

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport weet te melden dat Napoli contact heeft opgenomen met Feyenoord over een transfer van Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan een overstap naar de Italiaanse topclub. Napoli ziet in Senesi een uitstekende vervanger van Kalidou Koulibaly, die lijkt te vertrekken uit Italië. Senesi zou zelf graag voor Napoli willen spelen, omdat zijn idool Diego Maradona daar ook heeft gespeeld.

Update 30-03 12:59: Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Marcos Senesi al zijn jawoord gegeven aan Napoli. De verdediger wil dolgraag spelen in de stad en voor de club waar zijn idool Diego Maradona ook gespeeld heeft. Gesproken zou worden over een transfersom van maximaal 15 miljoen euro, maar een akkoord tussen de clubs is er nog niet.

Update 17:26: De geruchten dat Marcos Senesi zijn jawoord aan Napoli heeft gegeven kloppen niet. Het altijd zeer betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt is in een reactie kort, maar zeer duidelijk. "Onzin", zo wordt geschreven.

Meer op La Gazzetta dello Sport
Discussieer mee op de forums


Tags

napoli senesi jawoord dello diego gazzetta idool maradona kalidou koulibaly onzin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Hopen dat we eindelijk een keer de hoofdprijs vangen van 20 a 25+. Ik weet niet hoever Hendriks (linksbenig volgens mij) is die aan nac is verhuurd. Geertruida kan in het centrum en dan Svensson van AZ transfervrij als ie niet naar het buitenland gaat. Daarnaast of Beukema (gae) of vd Ven (Volendam) of Viergever (transfervrij psv) halen. Misschien Knoester terughalen (transfervrij optie voor 1 jaar verlengen)?
+2/-0

 
6 maanden geleden
Geen Viergever a.u.b. Hendriks speelt top en haal die Beukema maar van Go Ahead
+1/-0

6 maanden geleden
Toch eens proberen om 20 miljoen te vangen voor Senesi.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik vrees, als dit waar is, dat hij voor een appel en een ei weggaat.
Als het dan zo nodig moet, het onderste uit de kan zien te halen.
Vraag 25 miljoen. Hopelijk kan je dan de deal voor 20 miljoen rond maken.
+1/-0

6 maanden geleden
Is al afgedaan als complete onzin en Arnesen praat pas vanaf 25 miljoen. Dus dat bevestigd alleen maar dat het onzin is.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aursnes azarkan bijlow coolen danall dessers diemers dirkteur edirin geertruida hassel heerenveen joey kokcu linssen marcus mischien oranje pressievoetbal senesi slot stylist til toornstra trauner vakkiek veerman willykment