Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje opnieuw zonder Feyenoorders gelijk

27 maart 2021 22:51
Foto: Pro Shots

Jong Oranje opnieuw zonder Feyenoorders gelijk ; image source: Pro Shots

Jong Oranje heeft ook het tweede duel op het EK Onder 21 niet weten te winnen. Tegen Duitsland werd met 1-1 gelijk gespeeld. Net zoals tegen Roemenië kregen Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia geen speeltijd van bondscoach Erwin van de Looi. Malacia ontbrak vanwege ziekte sowieso in de wedstrijdselectie.

De groepsfase wordt dinsdag afgesloten met een wedstrijd tegen gastland Hongarije. Om nog kans te maken op een plek in de kwartfinale zal gewonnen moeten worden. Jong Oranje is echter wel afhankelijk van Duitsland - Roemenië. Als dat duel gelijk eindigt en beide teams scoren minstens twee keer is Nederland alsnog uitgeschakeld. Indien Duitsland of Roemenië wint is Jong Oranje bij een overwinning sowieso door, net zoals dat het geval is als Duitsland - Roemenië in 0-0 eindigt. Mocht het daar 1-1 eindigen is het volledige doelsaldo afhankelijk. Jong Oranje is dan door indien het met minstens twee goals verschil van Hongarije wint.
Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje duitsland roemenie hongarije malacia bijlow erwin geertruida looi nederland tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
wat een ultra zwakke coach is die van der Looi
+1/-0

3 weken geleden
Jong oranje, best wel een aardige generatie volgens mij.... het enig wat vd Looij moet doen is er een eenheid van maken, met de juiste tactiek!! Dat lukt hem dus totaal niet!!
+1/-0

 
3 weken geleden
Gewoon mensen op hun beste positie zetten zo simpel is het .
Zeker als bondscoach.
Je hebt geen tijd dus moet je het simpel houden
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat arnesen balvaste bergkamp bestlander bijlow bozenik brugge cisse dordrecht eeuw feyenoordopnummer hanegem jong kamerlid liberaal liberale linssen nederland nederlanders pratto ramesoe sandra slot til topspits vormer willykment