Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord weigert kapitaalinjectie van 50 miljoen'

26 maart 2021 21:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord weigert kapitaalinjectie van 50 miljoen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord een bod van 50 miljoen euro als kapitaalinjectie heeft afgewezen. Het bod zou afkomstig zijn van de Rotterdamse miljardair en officieel zijn gegaan via De Moderne Kuip. Een deel van het geld zou bedoeld zijn om De Kuip weer in eigen handen te krijgen, aangezien dat momenteel onderpand is bij Goldman Sachs. Daarnaast zou er 7,5 miljoen euro beschikbaar komen om de selectie versterken en 25 miljoen euro was bestemd voor een upgrade van het huidige stadion.

Het bod zou in mei 2020 al zijn uitgebracht en dat gebeurde later dat jaar nogmaals. De clubleiding van Feyenoord had echter geen belangstelling.

Meer op VI.nl
Tags

kapitaalinjectie kuip bestemd goldman miljardair onderpand sachs upgrade

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Leuk dat hij er nu meekomt, maar weet ook dat verbouwing 3 jaar geleden al is afgeschoten. Dus oud nieuws pik. Je wilt scoren, maar kan het weer niet. Optiefen als zg watcher. Je bent nooit goed geïnformeerd en laat nooit iemand aan het woord....
+3/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Ik geloof er helemaal niks van dat die miljardair zo vrijgevig die 50 miljoen zou gaan geven. Dit soort figuren zijn rijk geworden omdat ze altijd en overal wat over willen houden aan een deal. In dit geval waarschijnlijk het verhogen van de waarde van het eigen vastgoed.
+3/-0

3 weken geleden
Stilte. Corona. Nep-nieuws. Weggeblazen Legioen. Heb de indruk dat er niks meer valt te vertellen.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.127 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat akkas arnesen balvaste bernard bestlander bijlow bozenik brugge christos cisse dordrecht eredivisie feyenoordopnummer hanegem jong linssen nederland pratto ramesoe sandra schuiteman scoutingapparaat slot til topspits vormer willykment