Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord meldt zich voor Sam Beukema'

26 maart 2021 11:55 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord meldt zich voor Sam Beukema"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Sam Beukema in beeld is bij Feyenoord. Arne Slot zou in de vice-aanvoerder van Go Ahead Eagles een jongere versie van Eric Botteghin zien. De 22-jarige Beukema ontving afgelopen week nog een Bronzen Stier aangezien hij was verkozen tot beste speler in de Keuken Kampioen Divisie van de derde periode. Met zeven treffers en twee assists laat hij bovendien ook aanvallend regelmatig van zich spreken.

Beukema laat zelf weten nog niet bezig te zijn met een eventuele transfer. "Ik durf niet te zeggen hoe het gaat lopen", aldus Beukema. "Tegen mijn vader heb ik gezegd: Ik hoef nu niet zoveel te horen, omdat ik eerst wil doorknallen met Go Ahead. Pas als clubs echt concreet zijn, dan hoor ik het wel. Soms is het lastig. Mijn vader is trots en die kan ook niet alles voor zich houden, haha. Maar eerst hier goed afsluiten, we pakken het ene na het andere record."

De verdediger is niet bang om de overstap naar De Kuip te maken indien Feyenoord zich daadwerkelijk voor hem zou melden. "Zo’n stap die Perr Schuurs maakt, van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen? Of het wel of niet met een tussenstap is, ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat er nog veel meer in het vat zit", zo geeft hij aan. "Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles aan te slagen. Ik ben zo leergierig en eager om te blijven investeren in mezelf. Dan zie ik geen plafond."

Update 11:55: Voetbal International meldt nu dat Feyenoord zich bij Go Ahead Eagles heeft gemeld voor Sam Beukema. Ook FC Utrecht en AZ hebben dit inmiddels gedaan. Daarnaast hebben onder meer twee clubs uit Engeland, FC Groningen en FC Twente belangstelling voor de verdediger.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

beukema eagles arne botteghin bronzen doorknallen durf eager engeland fortuna geproefd groningen jongere kuip leergierig plafond schuurs slot stier tussenstap twente utrecht vat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goede ontwikkeling. Dat type spelers heeft Feyenoord nodig.
+1/-0

3 weken geleden
Heb vertrouwen in Slot, die is altijd al bezig om spelers in kaart te brengen. Sam Beukema(ar) briljante naam ook! Als je nog iemand goed verkoopt of salaris van berghuis bespaart kun je altijd nog een dure speler halen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Sam gooit ongetwijfeld de beuk er in, maar een speler hoeft niet duur te zijn om een succes te kunnen worden.
+1/-0

3 weken geleden
Dit zou best wel eens een hee slimme aankoop kunnen zijn.
Als het Feyenoord lukt doorpakken, hij is nog jong maar er zijn meer clubs die hem willen zal niet makkelijk worden.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.127 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat arnesen balvaste bergkamp bestlander bijlow bozenik brugge cisse dordrecht eeuw feyenoordopnummer hanegem jong kamerlid liberaal liberale linssen nederland nederlanders pratto ramesoe sandra slot til topspits vormer willykment