Transparent
Inloggen
Sluiten

Lutsharel Geertruida alsnog bij Jong Oranje

21 maart 2021 19:49 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Lutsharel Geertruida alsnog bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

Lutsharel Geertruida debuteert komende week alsnog in de selectie van Jong Oranje. De rechtsback van Feyenoord kent een uitstekend seizoen, maar zag dat tot ieders verbazing niet beloond worden met een plek in Jong Oranje voor het EK. Omdat Ajax-verdediger Jurriën Timber vanwege ziekte is afgevallen krijgt Geertruida alsnog waar hij recht op heeft. Voor de verdediger is het de eerste keer dat hij bij de selectie zit.

Komende week zal de groepsfase plaats vinden. Indien Jong Oranje in een poule met Roemenië, Duitsland en gastland Hongarije bij de eerste twee eindigt zal het eind mei en begin juni deelnemen aan de knock-out ronde van het EK. Namens Feyenoord behoren ook Justin Bijlow en Tyrell Malacia bij de selectie.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje geertruida afgevallen bijlow duitsland hongarije malacia roemenie timber tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg