Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We wisselden goede fases af met heel slechte fases'

20 maart 2021 22:14

In gesprek met ESPN gaf Steven Berghuis aan dat het resultaat tegen FC Emmen teleurstellend was. "We wisselden goede fases af met heel slechte fases", aldus Berghuis. "Uiteindelijk kwamen we wel in de eindfase, maar kwamen we niet tot echt grote kansen. We hielden Emmen in leven en dan één moment, die penalty. Het staat dan 1-1 en dan wordt het moeilijk."

Berghuis was het eens met de opmerking dat Feyenoord het over zichzelf had afgeroepen. "De eerste helft was wel oké. We speelden veel op de helft van de tegenstander en waren veel in beweging. In de tweede helft viel dat wel wat weg", zo gaf hij aan. "Één moment brengt hun terug in de wedstrijd en dan voetbal je tegen de tijd. We kregen het niet voor elkaar om die tweede te maken."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis wisselden emmen afgeroepen espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik brussel danall eeuw gedachtengoed gehinderd hanegem kamerlid liberaal liberale middelmaat nederland nederlanders omtzigd politicus regering rutte tegenmacht verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten