Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel van zaterdag mag geen probleem zijn in strijd om Europees voetbal

19 maart 2021 14:34

Feyenoord sluit het blok aan wedstrijden af met een op papier eenvoudige wedstrijd, aangezien zaterdagavond nummer laatst FC Emmen naar De Kuip komt. Daar moet wel direct aan toegevoegd worden dat de Drenthenaren de laatste weken goed in vorm zijn. Nadat het op 20 februari de eerste competitiezege van het seizoen wist te behalen bleef het sindsdien ongeslagen.

Omdat FC Emmen in 2018 pas voor het eerst promoveerde naar de Eredivisie is de historie tussen beide teams niet groot. Twee keer eerder stond het duel in De Kuip op het programma en met 4-0 en 3-0 leverde dat twee keer een eenvoudige zege op. Eerder dit seizoen zorgde de uitwedstrijd voor veel meer moeite. Pas diep in blessuretijd werd gewonnen dankzij een treffer van Naoufal Bannis.

FC Emmen zal voor Orkun Kökcü altijd een bijzondere club blijven, aangezien hij op 9 december 2018 als invaller zijn officiële debuut maakte in de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Met een doelpunt en een assist had hij direct een hoofdrol in de 1-4 zege.




Discussieer mee op de forums


Tags

emmen kuip bannis drenthenaren eredivisie historie kokcu naoufal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda