Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sevilla wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü'

18 maart 2021 11:34 - Sport.es
Foto: Pro Shots

"Sevilla wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Sport is Sevilla nog altijd serieus geïnteresseerd in Orkun Kökcü. Technisch directeur Monchi wil er alles aan doen om de middenvelder naar Spanje halen. Een transfersom van 20 miljoen euro zou voldoende moeten zijn voor de international van Turkije, maar Monchi hoopt dat bedrag omlaag te kunnen krijgen. Sevilla wil echter ver gaan voor de komst van Kökcü.

De door Feyenoord opgeleide middenvelder zou ook in de belangstelling staan van Arsenal, Leicester City en Leeds United.
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu sevilla monchi arsenal leeds leicester turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Als de club een mooi bedrag voor Kokcu kan krijgen, altijd doen.
+2/-0

4 weken geleden
Ik acht het volslagen onmogelijk er nu een club komt die meer dan € 6 mln biedt voor deze speler. In het afgelopen jaar is hij onze kampioen balverlies en geen club van enig niveau durft zo'n speler op te stellen, tenzij hij heel vaak beslissend is. Wat blijkt, dat is hij ook nauwelijks. Veel kenners dichten hem veel talent toe, ik ben geen kenner, zie alleen dat hij heel vaak onze zwakste schakel was in het afgelopen jaar. Overigens gun ik hem het allerbeste en zou het fantastisch zijn als er een club langs kwam die meer dan € 10 mln voor hem wil betalen, dan zal Arnesen in elk geval geen seconde aarzelen.
+1/-1

 
4 weken geleden
Zullen we dat maar aan Arnesen overlaten. 6 miljoen is een fooi natuurlijk
+1/-0

4 weken geleden
Moet zeker nog een jaar spelen onder Slot en met publiek, is beter voor zijn verdere loopbaan. Als je tevroeg vertrekt ga je het niet redden in Spanje.
+1/-0

4 weken geleden
Kokcu is een hele goede voetballer en een prima talent. Uiteraard door alles rondom Feyenoord afgekraakt, want dat doen wij graag met talenten. Zoals eerder Van Persie, Wijnaldum en de Vrij eigenlijk maar prutsers waren.

Desalniettemin is Kokcu door zijn leeftijd en ervaring nog geen bepalende speler voor Feyenoord. Ik zou hem heel graag langer bij Feyenoord zien, maar voor dit bedrag moet Feyenoord verkopen gezien de situatie waarin we zitten. Kokcu verkopen en Senesi en Berghuis houden is dan de beste beslissing om financieel ruimte te maken.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.127 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat akkas arnesen balvaste bernard bestlander bijlow bozenik brugge christos cisse dordrecht eredivisie feyenoordopnummer hanegem jong linssen nederland pratto ramesoe sandra schuiteman scoutingapparaat slot til topspits vormer willykment