Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gesprekken met mogelijke investeerders lopen alles behalve stroef'

18 maart 2021 11:32 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Gesprekken met mogelijke investeerders lopen alles behalve stroef"; image source: Pro Shots

De gesprekken van Feyenoord met investeerders lijken voorspoedig te verlopen. Volgens De Telegraaf verlopen de gesprekken allesbehalve stroef. Er hebben inmiddels al serieuze ontmoetingen plaats gevonden in binnen- en buitenland met grote partijen. Een kapitaalinjectie van meer dan 130 miljoen euro zou hiervan het gevolg kunnen zijn.

Arne Slot richt zich op de achtergrond al op mogelijke versterkingen voor Feyenoord. Daarbij kijkt hij zowel naar spelers die goedkoop te halen zijn, maar ook naar de duurdere spelers op de transfermarkt. Allemaal afhankelijk of de kapitaalinjectie ook daadwerkelijk rond komt.
Tags

stroef kapitaalinjectie allesbehalve arne duurdere slot telegraaf voorspoedig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Je vraagt je af wie dit bericht de wereld in helpt. Als het echt zo zijn dat er mensen rond de club zoiets lekken naar de Telegraaf, dan bewijzen ze de club geen dienst. Want persoonlijk geloof ik niet dat dit tot iets gaat leiden, want partijen die geld willen verdienen aan investeringen in Feyenoord zijn waarschijnlijk rijp voor opname. Gevolg op de korte termijn van dit soort berichten is dat supporters niet bereid zijn af te zien van het geld van hun seizoenskaarten over het lopende seizoen, want de club is binnenkort toch rijk. Vervolgens ketsen die gesprekken (als die al echt bestaan..) af, iedereen teleurgesteld en de club weer verder in een neerwaartse spiraal geduwd. Als de Telegraaf dit zelf verzint, dan moet de club dit in elk geval zsm publiek ontkrachten.
+1/-0

4 weken geleden
Dan heeft Willem toch gelijk gekregen,als dit waar is en het lukt ze dan is dit de stap voorwaarts.Waar rook is is vuur.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten