Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcos Senesi: 'Ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd'

17 maart 2021 09:57 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Marcos Senesi: "Ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd"; image source: Pro Shots

Regelmatig wordt Marcos Senesi gelinkt aan een Europese topclub. Zo zou de Argentijn de financiële reddingsboei van Feyenoord moeten zijn. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij zelf echter aan daar niet mee bezig te zijn. "Ik wil wel graag meteen één ding duidelijk maken. Ik heb met niemand gesproken, ik ben volledig met Feyenoord bezig", aldus Senesi. "Deze club moet een ticket voor Europees voetbal veroveren. Daar gaan we alles aan doen. Als ik goed presteer, is de Copa America een reële mogelijkheid. Dus er is nog veel te winnen voor de club en voor mij. Maar ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd."

De verdediger zou deze maand zijn debuut hebben kunnen maken voor het nationale elftal van Argentinië, aangezien hij zou worden opgeroepen. Vanwege het coronavirus werden de interlands van deze maand echter uitgesteld. "Ik ben trots dat ik ben opgeroepen", zegt hij daar zelf over. "Het is een droom om voor de nationale ploeg te spelen en het is duidelijk dat ik in beeld ben bij de bondscoach. Ik moet geduld hebben en zorgen dat ik straks weer wordt opgeroepen. Dat heb ik in eigen hand."

Ondanks het wisselvallige spel van Feyenoord na de winterstop voelt Senesi zichzelf wel goed. ",Ik ben altijd kritisch en dat blijf ik, maar ik denk wel dat ik laat zien dat ik steeds beter word", zo geeft hij aan. "Dit zijn belangrijke maanden in mijn loopbaan. Ik wil dit seizoen bij Feyenoord sterk afsluiten. Over volgend seizoen hebben we het nog niet gehad. De nieuwe trainer Arne Slot ken ik persoonlijk ook niet, we hebben nog nooit met elkaar gesproken."
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi argentinie arne coronavirus reddingsboei reele slot wisselvallige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 weken geleden
Kon Feyenoord dit maar doorvertalen naar een soortgelijke transfersom...
+2/-0

4 weken geleden
Als hij nog een seizoen bij Feyenoord blijft, zou dat prima zijn voor het elftal.
+1/-0

4 weken geleden
Het is een lieve jongen, die heel graag zijn best doet voor onze club en volgens mij oprecht niet alleen maar aan het grotere geld denkt. Vooralsnog maakt hij echter in mijn ogen geen geweldig seizoen door, waarbij hij toch ook regelmatig erg kwetsbaar is gebleken tegen middelmatige tegenstanders. Als grote clubs hem volgen, dan zullen ze niet zomaar € 15 mln of meer voor hem neerleggen. Hooguit als een club van het niveau Napoli of Sevilla in de zomer een hele grote uitgaande transfer doet en er weinig tijd over is, kan je een keer mazzel hebben.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.128 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat arnesen balvaste bergkamp bestlander bijlow bozenik dordrecht eeuw feyenoordopnummer hanegem jong kamerlid liberaal liberale liberalen linssen middelmaat nederland nederlanders paarden pratto ramesoe sandra slot til topspits willykment