Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow en Tyrell Malacia in definitie selectie Jong Oranje voor EK

15 maart 2021 11:02 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow en Tyrell Malacia in definitie selectie Jong Oranje voor EK; image source: Pro Shots

Namens Feyenoord zullen Justin Bijlow en Tyrell Malacia komende maand actief zijn in de groepsfase van het EK onder 21 in Hongarije. Beide spelers werden door bondscoach Erwin van de Looi opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. Lutsharel Geertruida behoorde nog tot de voorlopige selectie, maar hij werd niet opgenomen.

Jong Oranje komt in de groepsfase Roemenië, Duitsland en Hongarije tegen. Indien het bij de eerste twee eindigt in de groep zal de ploeg doorgaan naar de kwartfinale. De knock-out ronde wordt pas na het seizoen gespeeld.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje bijlow malacia tyrell definitie hongarije duitsland erwin geertruida looi roemenie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ongelofelijk Geertruida niet Wat moet je als Feyenoorder presteren tegenwoordig om erbij te zijn joh. Focking Brobby er wel bij obv een paar invalbeurten. Advocaat en diverse analisten dachten zelfs aan het grote Oranje nu of in de toekomst moet je nagaan. En Toornsta hoort in Oranje vind ik zo onvoorstelbaar goed als stille kracht. Zie de lofzang van oa v persie, marciano vink, etc.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat akkas arnesen balvaste bernard bestlander bijlow bozenik brugge christos cisse dordrecht eredivisie feyenoordopnummer hanegem jong linssen nederland pratto ramesoe sandra schuiteman scoutingapparaat slot til topspits vormer willykment