Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Gematigd tevreden met het punt'

14 maart 2021 16:25

In een kansrijke topper heeft Feyenoord een gelijkspel behaald bij PSV. Ondanks meerdere opgelegde kansen voor rust, scoorde het slechts één keer via Steven Berghuis. Na rust was PSV de bovenliggende partij en mocht Feyenoord blij zijn dat Nick Marsman in vorm was. Tegenover ESPN gaf Berghuis aan dat hij gematigd tevreden was met het gelijke spel:

“Het was een zware wedstrijd, vooral in de tweede helft. Daarin kwamen we er niet meer aan te pas en waren we vooral aan het verdedigen. We hebben gevochten voor het punt, dus ik ben gematigd tevreden. Het plan was om met mij en Luis tussen de linies te spelen, zodat de backs hoger konden staan. Daar hadden we goed op getraind. Helaas beloonde we onszelf niet, met vier opgelegde kansen. Na rust verloren we de bal te snel en kwamen we niet meer in ons ritme. Toen was PSV de bovenliggende partij.”




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis gematigd opgelegde beloonde espn kansrijke marsman topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten