Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Gematigd tevreden met het punt'

14 maart 2021 16:25

In een kansrijke topper heeft Feyenoord een gelijkspel behaald bij PSV. Ondanks meerdere opgelegde kansen voor rust, scoorde het slechts één keer via Steven Berghuis. Na rust was PSV de bovenliggende partij en mocht Feyenoord blij zijn dat Nick Marsman in vorm was. Tegenover ESPN gaf Berghuis aan dat hij gematigd tevreden was met het gelijke spel:

“Het was een zware wedstrijd, vooral in de tweede helft. Daarin kwamen we er niet meer aan te pas en waren we vooral aan het verdedigen. We hebben gevochten voor het punt, dus ik ben gematigd tevreden. Het plan was om met mij en Luis tussen de linies te spelen, zodat de backs hoger konden staan. Daar hadden we goed op getraind. Helaas beloonde we onszelf niet, met vier opgelegde kansen. Na rust verloren we de bal te snel en kwamen we niet meer in ons ritme. Toen was PSV de bovenliggende partij.”
Tags

berghuis gematigd beloonde espn kansrijke marsman topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.612 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats mls orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment