Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Aparte situatie dat juist Nijhuis is gekozen voor deze partij'

13 maart 2021 00:57

Op de persconferentie van vrijdag gaf Dick Advocaat aan het vreemd te vinden dat de KNVB juist Bas Nijhuis heeft aangesteld als scheidrechter voor zondag. "Nijhuis is een arbiter die zich totaal niet laat imponeren. Hij doet zijn ding in de wedstrijd en is niet geïnteresseerd in Schmidt of Advocaat", zo begon de trainer. "Ik heb gewoon een goede relatie met hem. Maar als je weet wat er allemaal is gebeurd, dan is het toch wel een heel aparte situatie dat juist Nijhuis is gekozen om deze partij te leiden."

In januari was er veel te doen rondom Sparta - PSV, die ook onder leiding stond van Nijhuis. De uitspraken van Roger Schmidt leidden uiteindelijk tot een schorsing voor de trainer. "Of ik wel eens zo in de clinch heb gelegen als trainer met een scheidsrechter? Zo ver durfde ik niet te gaan. Maar ik blijf ervan overtuigd dat Nijhuis zich zondag niet laat intimideren", zei Advocaat daarover.
Tags

nijhuis advocaat schmidt clinch durfde imponeren intimideren knvb roger scheidrechter sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik diemers dynamiek erkennen fer geertruida gefaald haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia oordeelt prutsers ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner veerman willykment