Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat treft oude club

13 maart 2021 00:23

Feyenoord heeft zondag weer een topwedstrijd op het programma, want om 14:30 uur begint het uitduel tegen PSV. Voor de ploeg van Dick Advocaat een belangrijke wedstrijd, want een nederlaag zou betekenen dat de tweede plek en een ticket voor de voorronde van de Champions League uit het hoofd moet worden gezet.

De ontmoeting van januari zal daarbij veel vertrouwen bieden. Vooral dankzij een geweldige eerste helft werd met 3-1 gewonnen. Vorig seizoen eindigde het duel in 1-1. Nicolai Jørgensen maakte toen het enige doelpunt van Feyenoord.

Dick Advocaat treft zondag een van zijn oude werkgevers, want hij was twee periodes de hoofdtrainer van PSV. Hij werd in Eindhoven eenmaal landskampioen en won ook de KNVB Beker. Middenvelder Pablo Rosario speelde kort in de jeugdopleiding van Feyenoord.
Tags

advocaat knvb ontmoeting rosario voorronde werkgevers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik brussel danall eeuw gedachtengoed gehinderd hanegem kamerlid liberale middelmaat nederland nederlanders omtzigd politicus regering rutte tegenmacht utrecht verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten