Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat treft oude club

13 maart 2021 00:23

Feyenoord heeft zondag weer een topwedstrijd op het programma, want om 14:30 uur begint het uitduel tegen PSV. Voor de ploeg van Dick Advocaat een belangrijke wedstrijd, want een nederlaag zou betekenen dat de tweede plek en een ticket voor de voorronde van de Champions League uit het hoofd moet worden gezet.

De ontmoeting van januari zal daarbij veel vertrouwen bieden. Vooral dankzij een geweldige eerste helft werd met 3-1 gewonnen. Vorig seizoen eindigde het duel in 1-1. Nicolai Jørgensen maakte toen het enige doelpunt van Feyenoord.

Dick Advocaat treft zondag een van zijn oude werkgevers, want hij was twee periodes de hoofdtrainer van PSV. Hij werd in Eindhoven eenmaal landskampioen en won ook de KNVB Beker. Middenvelder Pablo Rosario speelde kort in de jeugdopleiding van Feyenoord.




Tags

advocaat knvb ontmoeting rosario voorronde werkgevers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda volkslied willykment woerts yoda