Transparent
Inloggen
Sluiten

Arnesen: misschien geen wintertransfers meer

11 maart 2021 15:56
Foto: Pro Shots

Arnesen: misschien geen wintertransfers meer; image source: Pro Shots

In het supportersblad Hand in Hand komt Technisch Directeur Frank Arnesen aan het woord. De Deen reflecteert op de transfers van de afgelopen winter periodes bij Feyenoord, die de club weinig brachten. Het meest recent is de komst van Lucas Pratto, die gehaald kon worden met de financiële ruimte uit de verhuur van andere spelers. Vorig seizoen kwam Özyakup, die mede door blessures weinig kon brengen voor de Rotterdammers.

Met het oog op volgend seizoen is Arnesen optimistisch ondanks de beperkte financiën in Rotterdam: "ik heb Arne Slot gehaald en zal er alles aan doen om hem te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat hij het goed zal doen bij ons"




Tags

arnesen arne lucas ozyakup pratto reflecteert slot supportersblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.572 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands fortuna freak geertruida gimenez huur jong kkd koeman lingr lopez middenveldert milambo pepi psg read sauer schouten slot sparta stewart titel twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment