Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie steekt loftrompet over Jens Toornstra

9 maart 2021 09:57 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Van Persie steekt loftrompet over Jens Toornstra; image source: Pro Shots

Jens Toornstra speelde afgelopen weekend tegen VVV zijn 250e wedstrijd voor Feyenoord. In De Telegraaf gaat oud-Feyenoorder Robin van Persie in op de specifieke kwaliteiten van de clubman die Toornstra is. "Trainer, ik zal me niet met de opstelling van het eerste elftal bemoeien. Mijn rol is speler zijn en ik moet zorgen dat ik fit ben. Maar ik zou het wel héél prettig vinden als je een plekje in de ploeg voor Jens beschikbaar stelt", zei Van Persie ooit tegen trainer Van Bronckhorst.

Van Persie onderbouwt zijn mening uitgebreid in het leuke interview met de krant over de middenvelder die nu alweer aan zijn zevende seizoen in Rotterdam bezig is: "In mijn laatste jaar maakte ik achttien goals en persoonlijk draaide ik een goed seizoen. Dat had ik mede te danken aan Jens", vertelt hij, "Jens zorgde dat ik op mijn sterke punten kon worden benut." Van Persie vergelijkt Toornstra met Michael Carrick van Manchester United, "alleen loopt Jens nog meer dan Carrick".

Meer op Telegraaf
Discussieer mee op de forums


Tags

persie toornstra carrick loftrompet bronckhorst clubman danken michael onderbouwt telegraaf vergelijkt vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Vindt dat wel terecht vaak toch erg belangrijk als alles weer stroef loopt,dan scoort hij de belangrijke goal waardoor het elftal weer wat geloof krijgt.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat akkas arnesen balvaste bernard bestlander bijlow bozenik brugge christos cisse dordrecht eredivisie feyenoordopnummer hanegem jong linssen nederland pratto ramesoe sandra schuiteman scoutingapparaat slot til topspits vormer willykment