Transparent
Inloggen
Sluiten

Pikante keuze KNVB: Nijhuis scheidsrechter PSV-Feyenoord

8 maart 2021 13:24
Foto: Pro Shots

Pikante keuze KNVB: Nijhuis scheidsrechter PSV-Feyenoord; image source: Pro Shots

De KNVB heeft opvallend genoeg Bas Nijhuis aangewezen als scheidsrechter voor de belangrijke Eredivisie wedstrijd PSV-Feyenoord. De arbiter lag dit seizoen al meerdere malen in de clinch met PSV-trainer Roger Schmidt, die hem onder andere partijdigheid verweet. Ook zou hij nooit meer met Nijhuis willen spreken. De Duitser werd hiervoor uiteindelijk een wedstrijd geschorst. Met de aanstelling geeft de KNVB aan geen boodschap te hebben aan dit soort bezwaren. Nijhuis floot zowel Feyenoord als PSV driemaal eerder dit seizoen. PSV haalde in die wedstrijden 4 punten, Feyenoord 7.

Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistenten Schaap en Honig. Vierde official is Van der Eijk. VAR en AVAR zijn Higler en Kleinjan.




Tags

nijhuis knvb avar clinch eijk eredivisie higler honig kleinjan malen partijdigheid roger schaap schmidt var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gewoon een goede scheidsrechter, maar zijn verstandhoudig met die Duitse idioot kan voor Feyenoord alleen maar nadelig zijn. Nijhuis zal wel twee/drie keer nadenken bij een echt twijfelgeval alvorens hij in het voordeel van Feyenoord fluit. Anders komt hij Eindhoven niet levend uit.

Dat heeft Schmidt wel bereikt vrees ik...
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer