Transparent
Inloggen
Sluiten

Bijlow, Geertruida en Malacia in voorselectie Jong Oranje

7 maart 2021 21:05 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Bijlow, Geertruida en Malacia in voorselectie Jong Oranje; image source: Pro Shots

In de voorselectie van Jong Oranje voor het Europees Kampioenschap zitten de Feyenoorders Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia.

Het Europees Kampioenschap van Jong Oranje wordt op 24 maart aangevangen met de groepsfase. Hierin speelt Jong Oranje eerst tegen Roemenië. Daarna volgt op de 27e Duitsland en op 30 maart is de laatste wedstrijd, tegen gastland Hongarije. Indien de Nederlanders zich kwalificeren voor de eindronde, volgt het tweede deel van het toernooi vanaf 31 mei. Voor deze knip is gekozen in verband met de COVID crisis.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje bijlow geertruida malacia covid duitsland eindronde hongarije knip nederlanders roemenie tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten