Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis in voorselectie Oranje

7 maart 2021 20:15 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Berghuis in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Feyenoord-spits Steven Berghuis is de enige Feyenoorder in de voorselectie van Oranje die zojuist is bekendgemaakt. Op vrijdag 19 maart wordt de definitieve selectie bekend. Met die selectie begint Oranje aan de WK-kwalificatiereeks, te beginnen op 24 maart in Istanbul tegen Turkije. Zaterdag 27 maart is er dan een thuiswedstrijd in Amsterdam tegen Letland. Daarna vliegt Oranje door naar Gibraltar om daar op 30 maart de derde wedstrijd af te werken.

Meer op Ons Oranje
Discussieer mee op de forums


Tags

oranje berghuis gibraltar letland turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Attenoje stekelenburg, st juste, tete, vilhena, strootman, babel, promes en dan geen Toornstra in de voorselectie die in bloedvorm is mooie leeftijd 31, super bruikbaar, hele goede statistieken op alle vlakken en allerlaatste kans in Oranje. Heel triest.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Met Frankie als bundskeutsj had ik niet anders verwacht....Eens een 020-er..vul de rest zelf maar in.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.127 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanspeelpunt acardipane advocaat akkas arnesen balvaste bernard bestlander bijlow bozenik brugge christos cisse dordrecht eredivisie feyenoordopnummer hanegem jong linssen nederland pratto ramesoe sandra schuiteman scoutingapparaat slot til topspits vormer willykment