Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Deze vorm wil ik vasthouden'

6 maart 2021 18:48

Met twee treffers was Jens Toornstra zaterdagmiddag opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. Zeker zijn tweede doelpunt was overtuigend te noemen. Bij ESPN kon hij zijn doelpunt bondig samenvatten tegenover Hans Kraaij jr.: “Het net bolde mooi, hè.”

Over zijn goede vorm was de middenvelder duidelijk: “Ik zit er goed in, de afgelopen weken. Iedereen is aan vorm onderhevig, maar ik hou het op dit moment goed vast. Ik hoop dat ik dit vast kan houden tot het einde van het seizoen. Voor nu ben ik tevreden met mijn spel. Ik heb nog een contract voor één jaar en zit goed op mijn plek. Ik ben gelukkig bij deze club en met het leven. Dus mocht de club contact opnemen, ga ik zeker goed nadenken over contractverlenging.”
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra bolde bondig espn hans kraaij onderhevig samenvatten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik brussel danall eeuw gedachtengoed gehinderd hanegem kamerlid liberale middelmaat nederland nederlanders omtzigd politicus regering rutte tegenmacht utrecht verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten