Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkün Kökcü: 'Je moet in jezelf blijven vertrouwen'

6 maart 2021 18:47

Een hele simpele 6-0 overwinning op VVV-Venlo. Dat was het eindresultaat van een zaterdagmiddag waarop Feyenoord geen kind had aan de Venlonaren. In gesprek met Hans Kraay jr. van ESPN blikt de van een blessure teruggekomen middenvelder terug op zijn ontwikkeling en de verwachtingen die hij en anderen van hem hebben:

“Ik begin er weer goed in te komen na twee maanden geblesseerd te zijn geweest. Er waren hoge verwachtingen en dat doet wel iets met je. Je moet in jezelf blijven vertrouwen en wedstrijden blijven spelen om in je ritme te komen. Dat begint nu weer te komen allemaal. Ik had bepaalde verwachtingen bij mezelf, maar misschien ging ik er te vaak zelf in mee en legde ik de druk te hoog voor mezelf. Nu probeer ik de wedstrijden gewoon met een vrij koppie te spelen en dan zie je dat het beter gaat. Je ziet dat er nu bij Ihattaren een beetje hetzelfde gebeurt. Ik vind dat de media in zulke gevallen wat meer geduld mogen hebben”

Toen Kraaij Jr. een opmerking maakte over het soms slordig ogende outfit van de middenvelder, reageerde Kökcü scherp: “Ik heb gewoon hoge kousen nu hoor, heb je dat niet gezien? Ik heb met Advocaat een trainer die me veel vertrouwen geeft en die het ook zegt als het niet goed gaat. Dit moet ik nu door gaan trekken.”
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu advocaat eindresultaat espn hans ihattaren kind kousen kraaij kraay ogende outfit simpele teruggekomen venlonaren vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten