Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Het trainersvak is mooier als je wint'

6 maart 2021 18:38

Feyenoord wist zaterdagmiddag eindelijk weer eens een overwinning te boeken. Op het ongebruikelijke tijdstip van 16:30 uur had het een kwartier nodig om in zijn spel te komen, maar daarna liep het eenvoudig over VVV-Venlo heen. Door drie doelpunten in beide speelhelften werd de eindstand bepaald op 6-0. Trainer Dick Advocaat was na afloop uiteraard positief gestemd bij ESPN.

“Ik had al vrij snel in de gaten dat het wel goed zou komen. Als je zes goals maakt moet dat een goed gevoel zijn voor de ploeg. Het trainersvak is mooi als je wint, maar heel vervelend als je verliest. Ik had het dus ook wel even nodig, ja. Ik heb gelukkig veel gewonnen, dus dan weet ik hoe dat gaat. Anders had ik het misschien niet volgehouden.”

Om vervolgens de mindere periode snel af te sluiten: “Mensen moeten niet denken dat je zomaar wint bij een Twente of Groningen. Wij kregen er vier achter elkaar en daar halen we maar twee punten. Dat kan gebeuren, alleen de tegengoals waren te slordig. Maar ik ben zonder meer opgelucht met de overwinning van vandaag. Ik vond dat iedereen druk bezig was vandaag. Dat zag er goed uit vanaf de zijkant. Ook Geertruida zag er vrij uit op het veld, ondanks dat hij het soms moeilijk heeft met de media. Het is een oprechte jongen en hij is echt stappen aan het maken.”
Tags

advocaat trainersvak espn geertruida groningen ongebruikelijke opgelucht speelhelften tegengoals twente volgehouden vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik brussel danall eeuw gedachtengoed gehinderd hanegem kamerlid liberale middelmaat nederland nederlanders omtzigd politicus regering rutte tegenmacht utrecht verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten