Transparent
Inloggen
Sluiten

Spits Lucas Pratto helemaal afgeschreven

6 maart 2021 12:05 - NOS
Foto: Pro Shots

Spits Lucas Pratto helemaal afgeschreven; image source: Pro Shots

Goals maken. Met die gedachte werd de 32-jarige spits Lucas Pratto begin januari van River Plate naar Feyenoord gehaald. De sterke Argentijn - bijgenaamd De Beer - zou met zijn kracht en ervaring het perfecte aanspeelpunt moeten worden in de punt van de aanval. Inmiddels zit Pratto al zes wedstrijden op de bank en is zijn situatie bij de Rotterdammers uitzichtloos geworden.

"We hebben het niet eens meer over hem", vertelt oud-Feyenoorder Harry van der Laan in gesprek met de NOS. Van der Laan wijt dat vooral aan de ontbrekende fitheid van de centrumspits, die in zijn debuutwedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet vooruit te branden leek. De spits komt in de Feyenoord-statistieken dan ook niet verder dan één schot op de paal.

Hoewel zijn status bij de supporters van River Plate beduidend beter is, zit een terugkeer naar de Argentijnse club er ook niet in. Van trainer Dick Advocaat had Pratto desondanks al naar zijn vaderland mogen vertrekken, maar de Argentijn gaat zijn tijd in Rotterdam tot juni uitzitten.

Meer op NOS




Tags

pratto lucas laan river aanspeelpunt advocaat bijgenaamd branden centrumspits debuutwedstrijd fitheid nos sparta uitzichtloos uitzitten vaderland wijt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voor 10% van die huursom had ik best 2 keer de paal willen raken....En dan te weten dat ik ook al een half jaar in een soort van vormdip zit!
+1/-0

3 jaar geleden
Kan Pratto niets aan doen, ganse sportwereld wist dit, maar eh ja ... onze staf had vlak voor het aanwerven even een vormdip.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin truc tuyen viet yoda