Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: Arne Slot al volop bezig met Feyenoord

5 maart 2021 22:28 - AD
Foto: Pro Shots

AD: Arne Slot al volop bezig met Feyenoord; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad besteedt aandacht aan de inspanningen die aankomend Feyenoord-trainer Arne Slot al voor Feyenoord doet op dit moment. De van AZ afkomstige oefenmeester zal bij Feyenoord gezien de financiële staat van de club creatief moeten zijn bij het aantrekken van spelers. Het lijkt tegelijk zeer noodzakelijk om nieuwe spelers aan te trekken, gezien de speelwijze die Slot voorstaat en het aantal spelers dat in de zomer de club waarschijnlijk zal verlaten.

De krant noemt de momenteel aan Volendam verhuurde technisch vaardige Antonucci, die al dan niet in de speelwijze van Slot zou kunnen passen. Slot spreekt veelvuldig met technisch directeur Frank Arnesen en ook met huidige spelers van Feyenoord, waar Advocaat graag de ruimte voor geeft. Op deze manier weten spelers ruim voor de zomer of en hoe ze in het spelsysteem van volgend seizoen zouden kunnen passen.

Meer op AD




Tags

slot arne advocaat afkomstige antonucci arnesen besteedt creatief oefenmeester spelsysteem vaardige volendam voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Sjoerd Moussou houd je maar bij NAC, want al deze aannames en veronderstellingen zijn nergens gestaafd. Je bent nu echt Krabbedam II. Stukje maken voor de krant, maar regel 1, hoor en wederhoor pas jij nooit toe....baggerstuk
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki