Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat ziet nog genoeg perspectief

5 maart 2021 18:54
Foto: Pro Shots

Advocaat ziet nog genoeg perspectief; image source: Pro Shots

De titel van dit bericht is bewust positief ingestoken, omdat Feyenoord-trainer Dick Advocaat zich in aanloop naar de wedstrijd tegen VVV kritisch uitlaat over de negativiteit rond de club. De oefenmeester vindt het maar voorbarig dat het seizoen in de media zo negatief wordt beoordeeld na de matige resultaten van de afgelopen wedstrijden. "We spelen nog zes keer thuis en vier keer uit. We moeten kijken hoe we er straks voor staan", aldus Advocaat.

De trainer vindt ook niet dat het roer om moet voor wat betreft de tactiek: "ik zou niet weten wat we anders zouden moeten doen", aldus Advocaat, die vermoed dat het in andere landen anders moet gaan. Bijvoorbeeld bij Tottenham of Liverpool, waar het dit seizoen tot dusver ook verre van goed gaat. Advocaat was juist verrast door de goede serie in de eerste seizoenshelft. Wel vindt hij dat Feyenoord de komende wedstrijden een ommekeer moet bewerkstelligen.
Tags

advocaat liverpool oefenmeester roer titel tottenham uitlaat voorbarig vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Dick heb veel goeds gedaan voor feyenoord dat moeten wij niet vergeten.
Jammer dat corona er tussen kwam vorig seizoen het liep toen best goed.

Het is jammer dat wij altijd vanuit de verdediging spelen, en te behoudend, ik vind hem een toffe eerlijke trainer maar jammer dat hij niet instaat is gebleken het team fris, en snel vooruit te laten spelen.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alireza arne arnesen bane berghuis bozenik diemers hanegem hartjes hassel jansen koolwijk kuijt marciano north onzichtbaar pratto ramesoe senesi slot sporar teixeira til toornstra topverdediger trauner vakkiek willykment