Transparent
Inloggen
Sluiten

"Pratto mag terug naar Argentinië"

3 maart 2021 08:09 - AD
Foto: Pro Shots

"Pratto mag terug naar Argentinië"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord aan spits Lucas Pratto heeft laten weten dat hij terug mag keren naar Argentinië. De huurling kwam dit seizoen nog maar tot weinig daden in het eerste en heeft ook weinig perspectief meer in Rotterdam. Een terugkeer naar River Plate lukte echter nog niet.

Meer op AD
Discussieer mee op de forums


Tags

argentinie pratto daden lucas river

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Doorbetaald terug? Dat zou helemaal dom en een verkeerd signaal zijn laat hem dan die paar maanden ook maar blijven.
+2/-0

5 maanden geleden
Nooit een kans gehad om te wennen, is de technische staf aan te rekenen. Iedere voetballer heeft tijd nodig, vrij dom om anders te denken.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zo denk ik er ook over,je moet hem wel een kans geven en niet met een paar inval beurtjes.En op een training is toch anders als dat je een wedstrijd speelt.
+1/-0

5 maanden geleden
Kan die iemand die hem aangebracht hebben een schop krijgen..kom op ..dit kon echt niet of hij wel of niet kan voetballen weet ik niet wel weet ik dat als je een voetballer haalt en na 2 weken is duidelijk dat hij het niveau niet haalt van je huidige selectie dat kan niet ..
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat alireza arne arnesen bane bozenik diemers hanegem hartjes hassel hehahondelul jansen kapitaal koolwijk kuijt marciano north onzichtbaar pratto ramesoe senesi slot sporar teixeira til toornstra topverdediger vakkiek willykment