Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-supporters stappen naar Raad van State om Feyenoord City

27 februari 2021 11:31
Foto: Pro Shots

Feyenoord-supporters stappen naar Raad van State om Feyenoord City; image source: Pro Shots

Feyenoord-supporters, georganiseerd in de groep Stadion op Zuid, willen naar de Raad van State stappen om het ontwerp-bestemmingsplan Feyenoord City te dwarsbomen. De fans zijn bang dat het plan Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord NV naar een faillissement drijft, omdat de financiële onderbouwing onvoldoende is aangetoond. "Het mobiliteitsplan pakt nog steeds negatief uit voor supporters en geeft risico’s voor de business case. Hetzelfde geldt voor het seating plan, dat supporters confronteert met fors hogere toegangsprijzen", aldus Stadion op Zuid. De groep roept andere verontruste supporters op mee te doen in de actie. De Raad van State is een belangrijk adviesorgaan van de regering en de hoogste rechtsprekende instantie die een uitspraak kan doen over een geschil tussen burger en overheid.

Meer op
Tags

state adviesorgaan bestemmingsplan burger business confronteert drijft dwarsbomen faillissement mobiliteitsplan onderbouwing ontwerp overheid rechtsprekende regering seating toegangsprijzen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gezien de huidige financiële situatie van Feyenoord en de brakke vooruitzichten op verbetering door de COVID pandemie wel een begrijpelijke bezorgdheid.
+1/-0

2 maanden geleden
De wappies onder de stadion tegenstanders...
+1/-0

 
2 maanden geleden
In dit geval eerder realisten.
+1/-0

2 maanden geleden
Ongelofelijk waar mensen zich druk om kunnen maken , nu gaat het weer over een nieuw stadion. Maak de PVV nou maar zo groot mogelijk op 17 maart , voor een beter Nederland , dat is veel belangrijker.

Of Feyenoord nu speelt in de huidige Kuip , of in een stadion van 444 miljoen euro , daarmee krijg je echt geen beter Nederland.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad maar je zal zien dat Rutte een stoere uitspraak doet en hij wint weer at meer zeteltjes om daarna weer op zijn oude leugenachtige en linkse wijze door te gaan,en elke keer trappen de mensen er weer in.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik snap wat je bedoelt , maar wanneer Geert op 25 zetels komt en Rutte wil hetzelfde kunstje flikken als 4 jaar geleden , dan krijg je Amerikaanse taferelen bij het Binnenhof. Dat zou het volk echt niet meer pikken. En ik zou toestanden zoals die gebeurd zijn bij het Capitool in dat geval dan ook verwelkomen / goedkeuren.

Maar ik denk dat men er in de wandelgangen bij VVD CDA en PVV er allang uit zijn. Eventuele 'uitsluitingen' zijn puur voor de buhne , dat is Ruttes stoere taal.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Gaan we aan stemadvies doen?

Dan bij deze mijn bijdrage: kies voor duurzaamheid. Wonen, inkomens, verkeer, energie, landbouw etc. En, nee dat is niet per se links of rechts.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je roept op tot anarchie, walgelijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ach welnee knul , maar dat kunstje van 4 jaar geleden kan je maar één x flikken , want Rutte is niet groter dan de democratie. Denkt hij van wel , dan ontketent de anarchie zich vanzelf. En dat risico zal hij nooit nemen.

Dit zijn simpele basisprincipes die je beter zal moeten leren beheersen en inzien.
+1/-0

2 maanden geleden
Inderdaad maar je zal zien dat Rutte een stoere uitspraak doet en hij wint weer wat meer zeteltjes om daarna weer op zijn oude leugenachtige en linkse wijze door te gaan,en elke keer trappen de mensen er weer in.
+1/-0

2 maanden geleden
Aangezien ik eind van de week 76 word, zou ik graag nog willen meemaken dat er een compleet nieuw stadion zou zijn, maar ik vrees dat daarmee ook het faillissement van mijn club ook met rasse schreden nadert of .. al een feit is.
Wat een wanprestatie om twee maal de voorsprong uit handen te geven en in de tweede helft zelfs nog de hele wedstrijd.
Er lijkt niets meer over van de roemruchte club die in de zeventiger jaren wereldkampioen werd. Heel jammer, maar ja zeg maar wat de oplossing nu nog moet zijn. Ik weet het niet meer.
Groet,
Ton Rijkers
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.124 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen barcelona bestlander bommel capaciteit corona danall dood dumfries economie feyenoordopnummer hanegem hassel ihataren ihattaren kabinet kluivert lucht malen nederland prik pvv quarantaine ramesoe rutte slot uefa vvd willykment