Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: "trots dat ik langdurig bij Feyenoord heb gespeeld"

27 februari 2021 09:21 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Vlaar: "trots dat ik langdurig bij Feyenoord heb gespeeld"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de wedstrijd AZ-Feyenoord brengt De Telegraaf een openhartig interview met Ron Vlaar. De oud-speler van beide clubs kijkt terug op zijn carriere: "Mijn tijd bij Feyenoord heeft me mede door mijn blessures gevormd, gemaakt tot wie ik ben. Daar ben ik dankbaar voor", aldus Vlaar. De verdediger was blij met het vertrouwen dat de club in hem had, uitgedrukt in contractverlenging tijdens de revalidatie. Hij memoreert ook dat hij in Rotterdam met Shinji Ono heeft getraind: "Die was niet normaal goed".

Vlaar vertelt verder in het voetbal actief te willen blijven. In eerste instantie wil hij mogelijk een trainerscursus volgen en bij AZ aan de slag gaan.

Meer op Telegraaf
Tags

vlaar memoreert ono openhartig revalidatie ron shinji telegraaf trainerscursus uitgedrukt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Feyenoord moet Ono vragen om vanuit Japan tips door te ven.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.124 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen barcelona bestlander bommel capaciteit corona danall dood dumfries economie feyenoordopnummer hanegem hassel ihataren ihattaren kabinet kluivert lucht malen nederland prik pvv quarantaine ramesoe rutte slot uefa vvd willykment