Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Marsman: 'Bijna alles wat fout kon gaan ging fout'

21 februari 2021 14:33

Na het 2-2 gelijke spel van Feyenoord in Enschede moet Feyenoord voorlopig afhaken voor de tweede plek in de Eredivisie. Het spel van de Rotterdammers was bij vlagen rampzalig te noemen, wat vooral werd veroorzaakt door extreem veel slordigheden. Tegenover ESPN gaf doelman Nick Marsman aan dat Feyenoord zeker in de eerste helft veel te weinig heeft gebracht.

“Zeker in de eerste helft waren we extreem slordig. Ik weet niet waar het precies aan lag, maar volgens mij ging bijna alles fout wat fout kon gaan. Het was een foutenfestival. Ik ken onze kwaliteiten en we weten dat we goed kunnen spelen, maar als je zo begint dan weet je dat het heel moeilijk gaat worden. De rest van de eerste helft was ook niet goed. Pas in de tweede helft lieten we bij vlagen zien wat we kunnen.”

Over zijn eigen optreden deze wedstrijd was Marsman eveneens kritisch: “Zeker na de nederlaag in Heerenveen wilden we hier graag een overwinning behalen. Ik had in de tweede helft nog wat hachelijke momenten. Dat was absoluut niet goed. Ik had verwacht dat de bal verder zou doorstuiteren, maar hij bleef hangen. Gelukkig kan Marcos (Senesi, red.) ook goed keepen. Ik had vorige week misschien niet helemaal verwacht dat Justin weer zou beginnen, maar uiteindelijk is de keuze aan de trainer. Dat moet je respecteren. Je hoopt dat je kan blijven staan en daar doe je alles aan. Ik denk dat ik dat gedaan heb en ik probeer gewoon zo hard mogelijk te werken om het team te helpen. Ik ga de komende maanden beslissen wat het beste is voor mijn carrière.”
Discussieer mee op de forums


Tags

marsman vlagen doorstuiteren enschede eredivisie espn foutenfestival hachelijke heerenveen senesi slordigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment