Transparent
Inloggen
Sluiten

'Spelersgroep en directie lijnrecht tegenover elkaar over loonoffer'

19 februari 2021 17:13 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Spelersgroep en directie lijnrecht tegenover elkaar over loonoffer"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de spelersgroep en de directie van Feyenoord lijnrecht tegenover elkaar staan. De spelers kregen vrijdagochtend de mededeling dat ze vanwege de financi├źle problemen voor de komende vier maanden een deel van de inkomsten af moeten staan. Het was ook geen verzoek, maar een mededeling. De spelers gaan hier echter niet mee akkoord.

Eerder ging de selectie wel akkoord met een loonoffer van zes maanden. Het feit dat de spelers van Ajax geen loonoffer hoeven te doen zou ook meespelen bij de onvrede meldt het Algemeen Dagblad.

Bovendien is ook duidelijk dat er komende zomer geen geld is om nieuwe spelers te halen. Arne Slot zal het moeten doen met een groot deel van de huidige selectie aangevuld met enkele spelers die nu op huurbasis actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer op VI.nl
Tags

loonoffer lijnrecht aangevuld arne onvrede slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci arne arnesen berg berghuis bijlow bosz bozenik conteh dickie durf gvb hanegem haps hassel heerenveen kuip kuitbeenbreuk malacia nac pratto ramesoe senesi slot stam teixeira texeira willykment