Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord vraagt om tweede loonoffer en moet komende zomer spelers verkopen'

16 februari 2021 16:55 - Dick Voormekaar Podcast
Foto: Pro Shots

"Feyenoord vraagt om tweede loonoffer en moet komende zomer spelers verkopen"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft voor de tweede keer een loonoffer gevraagd aan de spelers, directie en staf van de club. Dat meldt Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar podcast van Voetbal International. Vanwege de financi├źle gevolgen door de coronacrisis is een nieuwe offer noodzakelijk. Bovendien moet de club komende zomer ook spelers verkopen om niet in de problemen te kopen.

De club zal bovendien in april de supporters gaan vragen om de seizoenkaart weer te verlengen en af willen zien van het bedrag waar ze recht op hebben. Omdat er dit seizoen zonder publiek gespeeld wordt, hebben seizoenkaarthouders het recht om hun geld terug te vragen. De clubleiding hoopt echter dat iedereen weer over hun hart wil strijken.
Tags

loonoffer coronacrisis krabbendam offer podcast seizoenkaart strijken voormekaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
Kom eens met bronnen Krabbendam. Deze crisis verdient een open discussie.Waarom organiseer je geen interview met de financieel directeur? Mensen die toegang hebben tot de bankrekeningen. Daar hebben we wat aan. Daar kom je niet aan tafel, omdat je onbetrouwbaar bent. Probeer eens te bouwen aan jezelf Martijn.

Luchtfietsen kunnen we allemaal.
+3/-0

2 weken geleden
Dit geldt ook voor andere clubs en zou zeker niet als een grote schok moeten komen.
+2/-0

 
2 weken geleden
Geen grote schok maar wel de realiteit. Daarom begrijp ik werkelijk niet hoe ze geld aan Pratto hebben kunnen uitgeven.
+3/-0

2 weken geleden
Een beroep doen op seizoenkaarthouders is begrijpelijk maar geef dan ook duidelijk aan wat directie en spelers inleveren. Als iemand 5000,- inlevert bij een salaris van 500.000 is dat nou niet echt een reden voor seizoenkaarthouders om geen geld terug te vragen.
+1/-0

2 weken geleden
We moeten eerst maar eens beginnen om de " eeuwige bankzitters " van de loonrol af te halen : o.m. Pratto, Conteh, Narsing, ze voegen nauwelijks iets toe en nemen een flink stuk van de koek.
+1/-0

7 dagen geleden
Dit brengen geen Bestuursleden naar buiten maar een
stel oude meuten van VI of Rijnmond. Gelukkig hebben
wij Arnesen nog.
+1/-0

 
6 dagen geleden
Arnesen kan niet anders dan de kas redden. Alternatieven zijn er nauwelijks. Als de helft van de kaarthouders geld terugvraagt heb je al een serieus probleem. Denken dat spelers inleveren is een wensgedachte. Ook buiten de sport gaat niemand inleveren, de economie stort volledig in, daar hoef je geen groot geleerde voor te zijn. Het is gewoon ieder voor zich. Dat Advocaat en Arnesen inleveren, dat denk ik wel. De druk is groot en Arnesen weet ook dat hij vervangbaar is.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.170 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat antonucci arne arnesen berg berghuis bijlow bosz bozenik conteh dickie durf gvb hanegem haps hassel heerenveen kuip kuitbeenbreuk malacia nac pratto ramesoe senesi slot stam teixeira texeira willykment