Transparent
Inloggen
Sluiten

Dirk Kuyt: 'Er is nooit de toezegging gedaan dat ik de hoofdtrainer van Feyenoord zou worden'

14 februari 2021 21:15 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Dirk Kuyt: "Er is nooit de toezegging gedaan dat ik de hoofdtrainer van Feyenoord zou worden"; image source: Pro Shots

Zondagavond blikte Dirk Kuyt bij Rondo op Ziggo Sport terug op zijn beslissing om bij Feyenoord te vertrekken. "Ik ben een aantal jaar trainer geweest van Onder 19 en eerst een jaar met Martin van Geel op technisch gebied meegelopen. Ik heb enorm veel ervaring opgedaan", aldus Kuyt. "In overleg met de club heb ik besloten dat het tijd is om me verder te ontwikkelen buiten de club. Met elkaar hebben we afgesproken dat we niet naar buiten zullen treden waarom en hoe."

Voor Kuyt is het uiteindelijk niet zo gelopen als hij zelf had gedacht. "Dat is ook besproken, maar ik kijk er uiteindelijk wel met heel veel positiviteit naar terug", zei hij daarover. "Ik had assistent kunnen worden bij het eerste elftal, maar ik ben een type persoon die graag zelf leiding wil geven. Het moet je wel liggen om in een assisterende rol te zitten."

Kuyt wilde wel een hardnekkig gerucht uit de wereld helpen. "Ik kon bij Quick Boys aan de slag als trainer en dat leek mij wel leuk. Martin van Geel zei dat als ik als trainer aan de slag wilde gaan, hij wilde dat ik dat bij Feyenoord Onder 19 deed. Dat heb ik op die manier gedaan", zei hij daarover. "Na een tijdje zei hij dat hij overtuigd was dat ik op den duur hoofdcoach van Feyenoord kon zijn. Er zijn alleen nooit toezeggingen gedaan. Dat wil ik wel uit de wereld hebben. Ik heb mezelf ook nooit voorgedragen dat ik dit móest gaan doen. In het verleden zijn er wel gesprekken over geweest en nu zijn we tot het besluit gekomen dat dit beter is."




Tags

kuyt toezegging assisterende hardnekkig meegelopen positiviteit quick rondo ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Een dikke pluim voor Arnesen dat hij in ‘het belang’ van Feyenoord Kuyt geen hoofdtrainer heeft gemaakt. Trainer is een ervaringsvak.
+1/-0

3 jaar geleden
Die moet heel gauw weer even normaal gaan doen, wat een eikel is het geworden.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Had dat ff eerder ontkracht dirruk het is 387.000 keer in alle mogelijke vormen van "nieuws" geweest. Nu lijkt het alsof je het nu snel roept. Wel totaal onbegrijpelijk en onverklaarbaar dat hij nu geen assistent wil zijn. Op dit moment kan verder helemaal niks behalve thuis (hotel?) zitten. Als Klopp komt voor een assistent zegt hij heus wel ja.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda