Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Alles gaat beter dan voor de winterstop'

14 februari 2021 16:45

Feyenoord heeft de competitie zondagmiddag met een overtuigende overwinning op Willem II hervat. De teller bleef uiteindelijk steken op 5, al zag het daar in de eerste helft niet naar uit. Tegenover de camera’s van ESPN legde de aanvaller vooral uit waarom het persoonlijk zo veel beter gaat dan in de eerste seizoenshelft.

“Ik voel me lekker. In de eerste seizoenshelft gingen veel kansen er niet in en op dit moment wel. Dan ziet de wereld er ineens heel anders uit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik anders en misschien wel beter ben gaan trainen dan in de eerste seizoenshelft. Bijna alles gaat er in, ook op trainingen. Misschien heb ik te veel bewijsdrang gehad. Soms wil je té graag en werkt dat tegen je. Ik ben nu wat rustiger geworden en dat zie je denk ik ook wel. Ik sta op de goede momenten op de goede plek.”

Aanstaande woensdag speelt Feyenoord voor de beker tegen Heerenveen, een tegenstander die Linssen goed ligt: “Volgens mij heb ik daar de meeste goals tegen gemaakt. Het is weer een nieuwe wedstrijd op een verschrikkelijk slecht veld. Het zal ook nog wat kouder zijn dan hier, maar we gaan er vol tegenaan.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan bewijsdrang espn heerenveen kouder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki