Transparent
Inloggen
Sluiten

'Afkoopsom Steven Berghuis komende zomer slechts 4 miljoen euro'

11 februari 2021 21:53 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Afkoopsom Steven Berghuis komende zomer slechts 4 miljoen euro"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis kan komende zomer voor slechts 4 miljoen euro vertrekken. Dat meldt het zeer betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt. Die afkoopclausule is bedongen toen de aanvoerder van Feyenoord in de zomer van 2019 een nieuw contract tekende bij de club. De afkoopsom zou wel alleen voor buitenlandse clubs gelden. Afgelopen zomer kon Berghuis voor 8 miljoen euro vertrekken.
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis afkoopclausule

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Iedereen in het bedje. Corona'moe, voetbal-moe, Feyenoord-moe...
+1/-0

5 maanden geleden
Gewoon blijven, je zit al bj de beste club en je speelt altijd!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dat zou mooi zijn maar alleen als hij tevreden is en zich 100% focust op Feyenoord.
+2/-0

 
5 maanden geleden
nieuwe trainer dus die heeft misschien andere plannen
+1/-0

5 maanden geleden
Het wordt steeds gekker. Die 8 mln vond ik al belachelijk, maar een fooi van 4 mln als beloning omdat je van zeg 1 naar 2 miljoen salaris gaat en bijtekent? Dus een club die financiële problemen heeft laat je bijna failliet gaan met een bizar salaris wat veruit het hoogste is in de geschiedenis van de club en dan durf je dit af te dwingen? VIER miljoen voor onze beste speler?? Dat krijgt ajax bij wijze van spreken voor langdurig geblesseerde jeugdspelers die nog nooit in het 1e hebben gespeeld... Bedankt Berghuis.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is een afspraak die je Berghuis niet kwalijk kan nemen. Het is een aanvullende arbeidsvoorwaarde. Je zou het ook kunnen zien als een extra beloning omdat dit uiteindelijk in euro's in het tekengeld bij een nieuwe club wordt afgerekend met Berghuis. Het alternatief zou zijn geweest dat hij naar PSV was verkast. Niemand wilde dat. Uiteindelijk heeft Troost de afspraak met Berghuis gemaakt. Hij zou er op aangesproken moeten worden. Hij beweerde immers niemand nodig te hebben.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Deels eens maar gewoon een belachelijke afspraak, totaal niet in verhouding en geen win-win. Tuurlijk moet Troost erop aangesproken worden maar ja wat heb je daar nu aan? Er is gewoon heel veel druk uitgeoefend (incl dreigen met psv) door Berghuis en minne streek zaakwaarnemer rioolrat. Had dan maar naar psv gegaan (nu dit bekend is) zijn statistieken vallen zwaar tegen (achteraf maar toch) en instelling en leiderschap als aanvoerder ook (vond ik al).
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voetbal is natuurlijk een ongezonde bedrijfstak met megalomane salarissen. Het was beter geweest om eerst een vervanger voor Van Geel te zoeken. Dit is ook het prijskaartje voor het gedwongen vertrek van Van Geel.
+1/-0

5 maanden geleden
Het was zo afgesproken anders had hij niet langer bij Feyenoord gevoetbald,die gozer verdient genoeg en als de chemie wat minder wordt wat in het nadeel gaat werken gun ik hem een leuke club in het buitenland.
+1/-0

5 maanden geleden
Wellicht vloeken in de kerk maar eigenlijk een net bedrag ... 4 tot 8 miljoen. Laten we hem niet belangrijkers maken dan hij is. De paar keer dat hij beslissend was kan ik me niet meer heugen daarbij ben ik ervan overtuigd dat wanneer hij weg gaat andere mensen opstaan die nu ondergesneeuwd raken.. Leuke speler voor Feyenoord maar of hij een echt hoger niveau aankan ach dat weet ik niet we zullen zien
+1/-0

5 maanden geleden
Laten we eerlijk blijven : Berghuis is een goede speler voor Feyenoord, maar hij is absoluut over zijn hoogtepunt heen. Heeft zijn beste tijd gehad. Geef hem een uitmuntend afscheid en dan laten gaan voor 5 miljoen.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad conteh destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment