Transparent
Inloggen
Sluiten

Cor Pot: 'Ik ben ervan overtuigd dat ik op redelijke termijn terug ben op het veld'

8 februari 2021 00:31 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Cor Pot: "Ik ben ervan overtuigd dat ik op redelijke termijn terug ben op het veld"; image source: Pro Shots

Assistent-trainer Cor Pot ging in gesprek met RTV Rijnmond in op zijn dubbele longembolie. Hij geeft daarbij aan dat het naar omstandigheden redelijk gaat. "Ik was een week lang kortademig. Als ik een trap opliep dan was ik heel erg vermoeid. Dat is zich verder gaan ontwikkelen", aldus Pot. "Op een gegeven moment zit ik in de auto en kreeg ik pijn bij mijn rug. Toen heb ik de auto stilgezet, de dokters gebeld en toen werd ik geadviseerd om naar de spoedeisende hulp te gaan. Zo is het in gang gezet. Toen kwam eruit dat ik een dubbele longembolie had. Het is gevaarlijk en kan andere consequenties hebben. Gelukkig was ik op tijd."

Na het vertrek van Zeljko Petrovic moet Dick Advocaat het voorlopig dus ook zonder zijn rechterhand doen. ""We hebben nog iedere dag contact met elkaar. Maar John de Wolf is ook een geweldige jongen voor hem", zo geeft hij aan. "Dan heb je nog Khalid Benlahsen en Koen Stam komt er nog bij. Een moderne jongen. Dat is ook goed voor Dick. Als het nodig is, praten we en komt hij langs. Hij zal het gemis niet zo groot vinden. Hij gaat zijn eigen gang en dat doet hij heel goed."

Bovendien verwacht Pot dat hij dit seizoen nog op het veld zal staan. "Ik ben ervan overtuigd dat ik op redelijke termijn terug ben op het veld", zegt hij daarover.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

longembolie advocaat benlahsen dokters gemis koen kortademig petrovic rijnmond spoedeisende stam stilgezet wolf zeljko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda