Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf: 'Bij een topclub, waar de druk altijd hoog is, gebeuren weleens dingen'

7 februari 2021 16:25 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

John de Wolf: "Bij een topclub, waar de druk altijd hoog is, gebeuren weleens dingen"; image source: Pro Shots

In gesprek met RTV Rijnmond ging John de Wolf in op de kritiek van de spelersgroep van Feyenoord dat er te weinig aandacht voor videoanalyse zou zijn. "We deden sowieso al een analyse van de tegenstander en ikzelf was ook los met de verdedigers bezig", aldus De Wolf. "Als spelers filmpjes nodig hebben van de aanstaande tegenstander, maak ik die."

De assistent-trainer gaat verder: "Alleen deden we geen analyse na afloop van de wedstrijd. Dat was een keuze van de trainer. Daar heeft hij nog nooit mee gewerkt. Advocaat heeft nu gezegd: we hebben nu Koen Stam erbij, die is daarmee opgegroeid en die vindt het leuk om te doen. Hij gaat daarom na afloop de analyses individueel met spelers doen. Als de spelers aangeven dat ze iets willen, moeten we daar wel naar luisteren!"

De onvrede die er heerste is inmiddels ook verdwenen. "Bij een topclub, waar de druk altijd hoog is, gebeuren weleens dingen. Er is dan geen grote paniek. Je moet het gewoon oplossen en dan ga je weer verder", zo geeft hij aan. "We hebben een heel goede week achter de rug, waar heel veel energie en plezier in zat bij de spelersgroep. Die was echt terug. Onder wat er gebeurd is, moeten we een dikke streep zetten. Tegenwoordig wordt het door de buitenwereld ook wel groter gemaakt."




Tags

wolf advocaat analyses filmpjes koen onvrede paniek rijnmond stam videoanalyse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda