Transparent
Inloggen
Sluiten

Interview XL | Technisch directeur Frank Arnesen

6 februari 2021 12:08 - Feyenoord TV
Tags

arnesen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Eens willem, hij oogt heel overtuigend in interviews.
+2/-0

2 jaar geleden
Hij heeft natuurlijk al veel ervaring, dat scheelt een hoop. Het ziet er naar uit dat er nu eindelijk een duidelijk plan is en iedereen daar volop mee bezig is. Trainer voor volgend seizoen is al binnen en nu bezig met verschillende spelers te benaderen. Ik heb vertrouwen in de toekomst, ziet er goed uit
+1/-0

 
2 jaar geleden
Martin van Geel was/is ook ervaren. Hij heeft een geweldige prestatie neergezet door Feyenoord van onderaf weer op te bouwen in een tijd waarin niets mogelijk was, met als een absoluut hoogtepunt het kampioenschap.

Daarna is hij niet in staat gebleken door te pakken, te vernieuwen en zijn beleid/keuzes aan te passen naar de nieuwe omstandigheden en ontwikkelingen. Hij verzandde in een situatie van excuses zoeken ('als,... dan...') en zijn criticasters zoethouden met loze beloftes.

Daarnaast heeft het geleken of van Geel in zijn periode bij Feyenoord louter op het eerste elftal heeft gefocust. De jeugdopleiding en Jong Feyenoord, het scoutingsapparaat; het werd niet aangepakt en heeft zich niet doorontwikkeld. Mede daardoor staat de club er nu behoorlijk beroerd voor, en is ze op tal van vlakken ingehaald door concurrenten.

Arnesen maakt een inhaalslag. Maar tegelijkertijd moeten we maar afwachten of hij wel in staat is zich aan te passen veranderende omstandigheden. Z'n start is veelbelovend, laten we daaraan vasthouden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind zijn start omtrent het beleid rondom Varkenoord en FeyenoordO21 veelbelovend. Ik vind zijn start rondom Feyenoord 1 en het aantrekken van spelers gewoon kut tot nu toe. Bijna niemand aangetrokken die een meerwaarde is voor het eerte elftal of jongens met een lange toekomst. Velal net niet spelers met als negatieve uitschieter een te dikke trage spits waar we geen fuck aan hebben.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Verademing idd. Dit is 1 van de besten die je kan hebben hoor. Hopelijk blijft hij een tijd met investeerders erbij en slot een paar jaar en een keer 2e plus voorronde CL doorkomen en een paar 10 mln+ verkopen dan maak je stappen. Heeft zelfde idee als Slot mbt speelwijze dat is fijn! Aantrekkelijk, druk, hard werken, vooruit spelen, positiepel met positiewisselingen. Het oog wil ook wat en kan zeker ook tot resultaat leiden (zie az vorig jaar).
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt, maar goede spelers die direct inzetbaar zijn in het 1e elftal kosten geld en dat hebben we niet. Arnesen is geen tovenaar, zal dus jonge gasten moeten kopen die hopelijk wel een meerwaarde gaan vormen in de toekomst. Maar dat kost tijd en dat wordt vaak niet gegeven. Ik heb hier in het 1e jaar heel vaak gelezen dat Sinistera geen aanwinst was, blijkt nu toch anders te zijn. Maar als we op bestuurlijk gebied sterk blijven dan komt er vanzelf vertrouwen en daarmee ook partners die willen investeren
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 26.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afstanden arne arnesen being bosz castore conte dirkteur duitsland geertruida gerbrands gimenez has jong kasanwirjo kit knvb koeman kruzen lazio levy marketing middenveldert slot sparta trauner vakkiek wieffer willykment