Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jordy Wehrmann verhuurd aan FC Luzern met optie tot koop

3 februari 2021 17:24 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jordy Wehrmann verhuurd aan FC Luzern met optie tot koop</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële kanalen dat Jordy Wehrmann tot het einde van het seizoen is verhuurd aan FC Luzern. De Zwitserse club meldt bovendien dat het een optie tot koop heeft bedongen op de middenvelder. Wehrmann speelde dit seizoen 11 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Zijn contract bij Feyenoord loopt na dit seizoen af, maar de club heeft een optie om deze met een jaar te verlengen.

In een interview met Voetbal International geeft Wehrmann zelf aan nog altijd te willen slagen bij Feyenoord. "Ik ben op weg naar dat doel en daarvoor moet ik even weg uit Rotterdam", aldus Wehrmann. "Andere omgeving, andere competitie, speelminuten maken. Goed voor mijn ontwikkeling. Als het goed is, ben ik volgende zomer gewoon weer speler van Feyenoord. Dan hoop ik die volgende stap te zetten en basisspeler te worden."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

wehrmann luzern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
hij wil slagen bij Feyenoord dus is er geen optie tot koop.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Staat op de clubsite van Luzern willem.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
ik verwacht dat hij terugkeert, want Feyenoord heet ook nog een optie, plus hij wil alleen maar slagen in de Kuip. Zegt hijzelf vanmiddag tegen VI radio

Jordy Wehrmann vertrekt tijdelijk bij Feyenoord en gaat de komende zes maanden aan de slag bij FC Luzern. De middenvelder kiest bewust voor de Zwitsers en hoopt de Rotterdammers te overtuigen met een goede ontwikkeling om daarna te slagen in De Kuip.

Hoffenheim wilde de Feyenoorder kopen. Technisch directeur Frank Arnesen werkte daar niet aan mee. ''Daaruit spreekt veel vertrouwen. Het is toch best wat als een stabiele Bundesliga-club zoals Hoffenheim je wil kopen en dat Feyenoord dan zegt: Doen we niet'', vertelt de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

''Het is ook altijd mijn doel en droom geweest bij Feyenoord te slagen. Ik ben op weg naar dat doel en daarvoor moet ik even weg uit Rotterdam. Andere omgeving, andere competitie, speelminuten maken. Goed voor mijn ontwikkeling. Als het goed is, ben ik volgende zomer gewoon weer speler van Feyenoord. Dan hoop ik die volgende stap te zetten en basisspeler te worden.''
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zal vast allemaal zo zijn, maar op de clubsite van Luzern staat dat er een optie tot koop is afgesproken met Feyenoord.
+1/-0

3 jaar geleden
Wehrmann zou in de nabije toekomst nog best eens een speler met waarde kunnen zijn, eerlijkheidshalve is wat er Feyenoord van eenzelfde leeftijd speelt is ook niet alles.
+1/-0

3 jaar geleden
Denk dat Wehrmann niet veel onderdoet voor het zo bejubelde megatalent van PSVzijde,Ihattaren,ben daarvan nog immer niet van overtuigd,en de media doen hun best om deze jongen,Ihattaren de hemel in te prijzen. In de toekomst zal het blijken...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Totaal verschillende talenten en posities. Onvergelijkbaar. Daarnaast is Ihattaren objectief gezien een veel groter talent.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda