Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Diemers: 'In de eerste helft hebben we het heel goed uitgevoerd'

31 januari 2021 18:03

In gesprek met ESPN kreeg Mark Diemers de opmerking dat Feyenoord op zijn Dick Advocaats had gespeeld. "In de eerste helft speelden we zeer compact. De trainer wil het compact houden. Alles dicht bij elkaar houden en de ruimtes zoeken. Dat hebben we de eerste helt heel goed uitgevoerd en drie heel goede goals gemaakt", aldus Diemers.

Zelf opende de middenvelder de score. "Ik wist dat er veel ruimte zou liggen tussen de linies. Die bal van Geertruida is dan geweldig", zo gaf hij aan. "Die bal was echt perfect. Als ik er dan wat spin aan geef, is hij voor de keeper moeilijk om te pakken. Nu gaat hij door zijn benen."

In de tweede helft had de ploeg het even lastig. "We gingen te laag spelen en kregen de bal er niet goed meer uit. De bal bleef niet lang genoeg meer in de ploeg", zei hij daarover. "Toen het 3-1 werd, wist je wel dat we moesten zorgen dat het niet snel 3-2 zou worden. Dan zou het nog spannend worden. Dat werd het uiteindelijk niet. PSV heeft geen grote kansen meer gehad en we hebben het goed uit kunnen voetballen."




Discussieer mee op de forums


Tags

diemers uitgevoerd compact advocaats espn geertruida helt spin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda