Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord benadert ook Jonas Svensson'

30 januari 2021 14:30 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord benadert ook Jonas Svensson"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft Jonas Svensson benaderd om na dit seizoen richting De Kuip te komen. Dat meldt De Telegraaf volgens goed ingelichte bronnen. De rechtsback van AZ heeft een aflopend contract in Alkmaar en kan daarom transfervrij de overstap maken. Het feit dat Feyenoord echter contact heeft opgenomen met de Noorse verdediger is bij AZ niet goed gevallen. Svensson kampt momenteel met een blessure en is al enige tijd uit de roulatie.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

svensson jonas benadert alkmaar ingelichte kuip telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
kijk, dat is nu echt een versterking, dan kan Geertruida naar RCV
+3/-0

3 jaar geleden
Typische Feyenoord versterking. Nul restwaarde en bord op schoot scouting. Beter dan we hebben, maar ik had liever een talentvolle rechtsback gezien.
+1/-0

 
3 jaar geleden
niet mee eens, heeft zijn waarde al bewezen en heeft de juiste leeftijd (27)
+1/-0

3 jaar geleden
Svensson kan een goede aanvulling zijn, maar Geertruida niet van de rechtsbackpositie afhalen. Svensson kan dan rechtermiddenvelder worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Geertruida IS een RCV daarom komt Svenson als RB
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat goed is moet je niet veranderen. Een betere rechtsback als Geertruida kan je niet krijgen, tenzij Geertruida voor een mooi bedrag verkocht wordt.
+1/-0

3 jaar geleden
zou toch een goede aanwinst zijn en ook nog transfervrij.
Geertruida naast Senesi, Spaijc (misschien goedkoop binnen halen als back-up) Botteghin transfer gunnen!! Haps verkopen (Malacia is gewoon beter) Toornstra transfer gunnen. ik zou toch proberen Berghuis te behouden.
+1/-0

3 jaar geleden
Transfervrij is niet gratis. Een (gewilde) speler zonder contract probeert deze status ten gelde te maken met hogere salariseisen en een flinke som tekengeld.

Ik vind het niet verstandig (voor de verhoudingen binnen de spelersgroep, en voor het totale salarisbudget) om van een rechtsback een grootverdiener bij Feyenoord te maken. Met alle respect; backs zijn wat mij betreft 'dienende' spelers.

In backs moet je als club zelf kunnen voorzien, op een back-positie kun je talenten laten doorbreken en laten wennen aan het grote werk die eigenlijk meer centrale verdediger, middenvelder of zelfs buitenspeler zijn. Voorbeelden daarvan zijn legio, en Feyenoord heeft daar afgelopen decennia veel succes mee gehad. Geertruida is daar ook een voorbeeld van!

De budgetten klotsen nog altijd niet over de plinten bij Feyenoord. Laat de club in godsnaam de ruimte die het heeft gebruiken voor investeringen in kwaliteit op andere posities. Posities waar versterking harder nodig is.

Niet in een back die toevallig bij de oude club van de nieuwe staf rondloopt. Overigens vind ik Svensson bij AZ helemaal niet opvallen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, een rechtsback kan de club zelf opleiden, maar Svensson kan wel van waarde zijn als rechtshalf. Toornstra en Fer worden ook een jaartje ouder. Daar zal de club op moeten anticiperen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda