Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Feyenoord bevestigt komst van Marino Pusic

1 februari 2021 12:20 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Feyenoord bevestigt komst van Marino Pusic; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat ook Marino Pusic de overstap zal maken van AZ naar Feyenoord. De huidig assistent-trainer van de Alkmaarders zal in Rotterdam onder Arne Slot dezelfde functie gaan vervullen. Samen met John de Wolf moet hij vanaf komende zomer Slot gaan ondersteunen. Onduidelijk is nog of er ook nog een derde assistent aangesteld gaat worden.

Het AD meldt bovendien dat de overstap van Pusic gevoelig ligt in Alkmaar, omdat er al sprake zijn van flinke spanningen tussen beide clubs. Toen vorige week Feyenoord - AZ op het programma stond waren er al woordenwisselingen en kregen Frank Arnesen en Robert Eenhoorn het verbaal met elkaar aan de stok.

Update 01-02 12:20: Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Marino Pusic bevestigd. De Bosniër zal vanaf komend seizoen de assistent worden van Arne Slot bij het eerste elftal. Pusic zal bij Feyenoord een contract voor twee seizoenen ondertekenen, waarbij de club een optie heeft om deze met nog een jaar te verlengen. John de Wolf behoort komend seizoen ook tot de technische staf van het eerste elftal.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

pusic marino slot arne wolf alkmaar arnesen bosnier eenhoorn stok verbaal woordenwisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kijk dat is nu logies...maandag presenteren officieel en je bent op weg naar nieuwe jaar. Voordat het oude jaar afgelopen is. Dat heet beleid ..een verademing ..
+2/-0

3 jaar geleden
Nou Slot zal dit als eis dan wel voorwaarde gesteld hebben, vraag me af wat de meerwaarde zal zijn.
Geldt trouwens voor zowel Slot als Pusic, volgens mij bepaald de kwaliteit van de selectie of de resultaten en het spel verbeteren.selectie is vooralsnog matig.
+1/-0

 
3 jaar geleden
ak in de zomer is er een compleet andere selectie. Door investeerders od door de verkoop van pak hem beet drie spelers
+2/-0

 
3 jaar geleden
Reken je nog niet rijk willem, het is en blijft Feyenoord waarbij dit soort deals meestal afketsen.
+1/-0

3 jaar geleden
Goedemorgen Calvin S met Frank A uit Rotterdam

Ik wilde vragen of we van de week niet een gesprek kunnen aangaan voor een overgang naar de Kuip
Je mag je maats Koopmeiners en Boadu ook mee brengen , we zijn bezig om een nieuw team op te starten zoals je weet en jullie genieten de voorkeur,,Kom naar Hotel New York dan maken we het rond..
Als het rond is bel ik Max H wel. ok tot gauw

MVG. Frank A
+4/-0

 
3 jaar geleden
Goedemiddag Frank A met Calvin S

Deal!! Lijkt ons alle drie een goed plan. Wijndal wil ook graag meekomen naar Hotel New York om de zaak zo snel als mogelijk af te ronden.
Dan kun je a.s. vrijdag Max H bellen, zodat wij alle 4 nog vóór de uitwedstrijd tegen Emmen zaterdag, op non-actief (kunnen) worden gesteld.

MVG Calvin S
+3/-0

3 jaar geleden
Nu Eenhoorn nog als Algemeen Directeur. Kan Koevermans weer lekker incapabel bezig zijn op de commerciele afdeling...
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.339 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda