Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Altijd het gevoel gehad dat de groep achter mij stond'

29 januari 2021 15:34
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Altijd het gevoel gehad dat de groep achter mij stond"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdag gaf Dick Advocaat aan geen enkel moment gedacht te hebben aan opstappen. "Ik heb namelijk altijd het gevoel gehad dat de groep achter mij stond", aldus Advocaat. "Maar ik had ook wel het gevoel gehad en ook gehoord en gezien dat er wat irritatie was over een aantal opmerkingen."

De trainer begreep wel dat er vanuit de spelersgroep irritaties waren over opmerkingen die hij had geplaatst in de media. "Over kwaliteit, et cetera. Dat vonden ze vervelend omdat ze het tot twee weken geleden geweldig gedaan hadden", zei hij daarover. "Die opmerkingen heb ik op een andere manier volgens mij verteld, maar zij namen het anders over. Daar zat de irritatie."

Dat er reuring binnen de club was, vond Advocaat geen probleem. "Dat kan nooit kwaad. Je zag het bij Heerenveen. Daar was ook rotzooi en vervolgens schoppen ze de palen eruit. Dat kunnen wij ook wel een keer gebruiken", zo gaf hij aan. "Zondag hopen we te laten zien dat dit niet voor niets is geweest."
Tags

advocaat irritatie cetera heerenveen irritaties reuring rotzooi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee