Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord stelt maandag opvolger voor Zeljko Petrovic aan'

29 januari 2021 15:25
Foto: Pro Shots

"Feyenoord stelt maandag opvolger voor Zeljko Petrovic aan"; image source: Pro Shots

Feyenoord zal maandag een vervanger aan gaan stellen voor de vertrokken Zeljko Petrovic. Dat bevestigde Dick Advocaat vrijdag op de persconferentie. Dirk Kuyt lijkt niet te hoeven rekenen op die vacature. "Daar weet ik niets van, ik weet niets over Dirk Kuyt", aldus Advocaat toen hem daar naar gevraagd werd. "Ik denk niet dat het zo is."

Advocaat noemde het aanstellen van Petrovic als hoofdtrainer een geweldige en zeer goede keuze van Willem II. "Het is een zeer bezeten man, die hopelijk zijn manier van werken op die spelers kan overbrengen. Ik ben blij dat hij die kans heeft gegrepen", zo gaf hij aan.




Tags

petrovic advocaat zeljko kuyt overbrengen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda