Transparent
Inloggen
Sluiten

'Direct vertrek van Dick Advocaat niet uitgesloten na verstoorde relatie met deel spelersgroep'

29 januari 2021 09:21 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Direct vertrek van Dick Advocaat niet uitgesloten na verstoorde relatie met deel spelersgroep"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat het niet uitgesloten is dat Dick Advocaat vandaag opstapt bij Feyenoord. De relatie van de trainer met een aantal spelers is verstoord en dat werd door de spelersgroep eerder deze week al op scherp gezet. Advocaat zou het seizoen bij Feyenoord het liefst af willen maken, maar kan toch besluiten direct te vertrekken als een gesprek met de spelersgroep later vandaag voor stevige weerstand blijft zorgen.

De directie van Feyenoord is al op de hoogte van de problemen en de ontevredenheid binnen de selectie. Steven Berghuis heeft in interviews meerdere keren al aangegeven dat Feyenoord meer moet doen om beter voetbal op de mat te leggen, terwijl Advocaat van mening is dat de ploeg juist compacter moet spelen.

Bovendien ergeren de spelers zich ook op de manier hoe Advocaat zich uitlaat over het niveau van de spelersgroep rond bepaalde wedstrijden. Meerdere keren gaf de trainer aan dat de spelers van Feyenoord kwalitatief niet in staat zijn om hoog druk te zetten en teams niet bij de keel kan grijpen zoals Ajax of Vitesse wel doet.




Tags

advocaat verstoorde berghuis compacter keel kwalitatief ontevredenheid telegraaf uitlaat vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ach gut, kunnen onze meisjes de waarheid niet aan?
+1/-0

3 jaar geleden
Selectie zou eerst bij zich zelf te rade moeten gaan, waarom wel de juiste instelling tegen Ajax, een deel van de wedstrijd althans, en niet tegen Heerenveen.

Selectie is gewoon van matige kwaliteit, aan inzet mag het echter nooit ontbreken.
+1/-0

3 jaar geleden
Zelfs zonder trainer moeten ze gvd het gras opvreten,wat een volgevreten ego's,wat moet je met deze zwakkelingen.
+1/-0

3 jaar geleden
Petrovic naar Willem II, gesprekken aan de gang met Dirk Kuijt, 1 + 1 = 2, volgende week is Slot onze hoofdtrainer met Kuijt en De Wolf als assistenten
+1/-0

3 jaar geleden
Selectie verdient een standbeeld als ze die zogenaamde resultaattrainer weg krijgen. Wat een mislukking. Na een tijdje is dat laffe defensieve voetbal volledig uitgewerkt en dan sta je met lege handen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda