Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luis Sinisterra verlengt contract tot 2024'

27 januari 2021 00:26 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Luis Sinisterra verlengt contract tot 2024"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Luis Sinisterra zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen tot 2024. In november vorig jaar werd de optie in zijn contract door de club al gelicht tot 2024, maar de Colombiaan zal nu nog een jaar extra onder contract staan in De Kuip.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft daarbij aan blij te zijn dat Sinisterra langer aan de club verbonden zal blijven. "Luis heeft met het herstel na zijn blessure een grote tegenslag in zijn nog jonge voetbalcarrière overwonnen. Hij heeft laten zien dat hij naast de al aanwezige kwaliteiten over de juiste mentaliteit beschikt om die potentie die wij in hem zien waar te gaan maken", aldus Arnesen. "Spelers als deze wil je als club heel graag voor langere tijd aan je binden. Met eerder al het lichten van de optie in het oude contract en nu de verlenging met dit nieuwe contract is dat gelukt. We geloven dat we met Luis een mooie toekomst tegemoet gaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra arnesen aanwezige colombiaan kuip overwonnen telegraaf verlenging voetbalcarriere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goede zaak. Een van de weinige boven middelmatige Feyenoorders waar nog enige hoop is voor groei..... samen met Kokçu, Haps, Malacia, Geertruida, Senesi, Bijlow en hopelijk wat van de jonkies (Bozenik, Bannis, Wehrmann, Azarkan etc) bouwen onder Slot aan een nieuw team volgend jaar.

Wordt tijd voor een flinke schoonmaak. Berghuis zal (helaas) wel naar Amerika vertrekken, Pratto, Botteghin, Spajic, Texeira hebben aflopend contract. Narsingh en Johnston idem.... hopen dat we Jorgensen kunnen verkopen....
+1/-0

5 maanden geleden
Goed nieuws, hopelijk ook een goede investering.
+1/-0



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.076 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane arne berghuis bestlander bijlow boer bosko bozenik brad destructief edirin fabeltjes hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip nederland onzin oom ramesoe slot sutalo tno visuele willykment