Transparent
Inloggen
Sluiten

sc Heerenveen al bijna drie maanden zonder competitiezege

26 januari 2021 15:32

Voor Feyenoord wacht woensdagavond een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Friezen kennen een dramatische reeks. Het staat weliswaar nog altijd op de negende plek, maar wist sinds 1 november niet meer te winnen in de competitie.

De wedstrijd van woensdag zal de 29ste keer worden dat Feyenoord richting Heerenveen afreist voor de competitie. De resultaten tot nu toe zijn zeer wisselend, want 12 keer werd er gewonnen, 6 keer gelijk gespeeld en 10 keer bleek Heerenveen te sterk.

In het seizoen 1994/1995 werd met 0-4 gewonnen en dat was de grootste zege ooit in Heerenveen. Vorig seizoen eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel, terwijl een maand geleden de thuiswedstrijd in De Kuip met 3-0 werd gewonnen.

De selectie van sc Heerenveen kent ook drie spelers met een verleden bij Feyenoord. Erwin Mulder, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in de jeugdopleiding, waarbij Mulder en Woudenberg ook tot het eerste elftal zouden komen.




Tags

heerenveen mulder woudenberg afreist erwin kongolo kuip lucas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki