Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: George Johnston op huurbasis naar Wigan Athletic

22 januari 2021 19:48 - Alan Myers
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: George Johnston op huurbasis naar Wigan Athletic</b>; image source: Pro Shots

Volgens Alan Myers van Sky Sports maakt George Johnston het seizoen op huurbasis af bij Wigan Athletic. De verdediger komt bij Feyenoord amper aan spelen toe en hoopt nu minuten te maken bij de nummer 22 van de Engelse League One. Johnston werd in de zomer van 2019 overgenomen van Liverpool en heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. Wel heeft Feyenoord een optie om deze met nog een seizoen te verlengen. Tot nu toe speelde hij echter pas vier officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Update 19:48: Feyenoord heeft bevestigd dat George Johnston op huurbasis vertrekt naar Wigan Athletic. De club meldt daarbij dat zijn contract in principe afloopt, maar dat Feyenoord nog een optie heeft om deze met een jaar te verlengen.
Discussieer mee op de forums


Tags

johnston athletic george wigan alan liverpool myers sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne berghuis boer bozenik edirin feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment